Andrey.CODAT Posted March 11 Share Posted March 11 Salut, numele meu este andrei si astazi vreau sa va prezint un tepar in zilele noastre, ca prima impresie omul mi sa parut de treaba aveam intelegere pe partea serverului de sa:mp, am lucrat la server aproximativ 2 luni de zile, l am adus intr o stare perfecta, omul mi a zis ca luna viitoare adica in Martie (aceasta luna) imi va da suma de 550, eu m am inteles cu el la 400 dar a zis ca imi mai da el 150 de lei peste, gamemode + panel, eu am zis ok facem nu este nici o problema, cum am precizat mi sa parut de treaba si de incredere, dupa mi sa parut putin ciudat pentru ca luase un host cu 1000 de sloturi port 7777 de la o firma de host fantoma, si mi a spus ca vrea doar sa ii tepuiasca, la fel le a spus si la acei baietii ca le vor da bani luna viitoare, mi sa parut putin deplasat dar am zis mna, oricum hostul nu era ce trebuie si asa ca i am zis sa cumpere un host calumea, l a cumparat si totul a fost bine, pe data de 03.03.2026 m a sunat sa ii dau ibanul pentru ca se duce la banca sa puna bani, dar ce sa vedeti am asteptat pana la ora 00:00 si nici atunci nu au intrat, urmatoarea zi i am dat mesaj daca a rezolvat ceva cu bani, tot ce am primit este un seen, iar pe data de 08.03.2026 i am dat dinou mesaj sa reinoiasca hostul ca pieredeam baza de date de la gamemode, si la fel am primit seen cand i am zis de bani, incepusem sa fiu frustrat din cauza ca nu se tinea de cuvant l am lasat in pace pana in data de 09.03.2026 cand i am zis ca am rescris tot gamemode ul si e gata de deschidere, la fel seen, deja incepusem sa am nervi, iar dupa in data de 10.03.2026 deja m am impacat cu ideea ca am luat o teapa si i am dat dinou mesaj ce se intampla de nu raspunde iar pe wapp era activ fix la orele cand i am dat eu mesaj acum nici seen nici nimic dar este incontinuare on pe wapp, morala povestii este simpla, aveti grija la oamenii de genul, cere ti avans sa fitit siguri ca nu vi se intampla si voua aceste lucruri, si vreau sa va atentionez cu acest om sa nu aveti nimic de aface cu el pentru ca este un simplu tepar si nu se tine de cuvant discord: georgejk8007 Nume: George Ionut Link to comment https://easy-code.ro/topic/1748-mai-exista-teparii-in-2026/ Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts