Leadership Team lordcara Posted April 14, 2025 Leadership Team Share Posted April 14, 2025 🎯 Roze Enterprise – Website UI & Copywriting Revamp Am contribuit la reformarea website-ului Roze Enterprise, o companie In Character activă pe serverul de SA:MP Los Santos Roleplay (LSRP), specializată în organizarea de evenimente și soluții logistice. ✔️ UI Redesign: Am modernizat estetica generală a site-ului pentru a reflecta profesionalismul și luxul brandului. Am lucrat la structură, tipografie și cromatică, creând o experiență vizuală coerentă și atrăgătoare. ✔️ Copywriting: Am rescris textele cu un ton convingător și profesional, adaptat contextului roleplay. Am pus accent pe claritate, încredere și apeluri la acțiune relevante pentru comunitatea serverului. Rezultatul: un website imersiv și bine structurat care întărește prezența în joc a companiei și îmbunătățește comunicarea cu potențialii clienți roleplay. Link to comment https://easy-code.ro/topic/1586-roze-enterprisecom-by-designedbylordcara/ Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts