Jump to content

Recommended Posts

Cred ca e pagina cu meme by roller decat cufarul cu amintiri by roller ❤️ 

• Heart 1

C.E.O of EASY-CODE ROMANIA
"Money, no problem de money"

8 hours ago, pericsq said:

Cred ca e pagina cu meme by roller decat cufarul cu amintiri by roller ❤️ 

Pai da, multe "țepe" am dat cu ele 😁 no și care tea convins mai tare sa cumperi gmu bihud la 5e??

2 hours ago, SG_rollercaster said:

Pai da, multe "țepe" am dat cu ele 😁 no și care tea convins mai tare sa cumperi gmu bihud la 5e??

bai... din pacate nu am cumparat gm bihud.. am vandut gamemode b-hood 😉 

• Heart 1

C.E.O of EASY-CODE ROMANIA
"Money, no problem de money"

• 2 weeks later...

sincer n am foslosit decat panelu de la sampistiadv si am regretat fiecare secunda deoarece are un cod oribil mai ales pe partea de panel ( gm nj sincer desi nu cred ca e nici acl mare diferenta ) sper doar dupa 5 ani cred sa fii schimbat si optimizat codu tau si sunt curios ce o sa pregatesti in viitoru apropiat :classic_smile:

• Heart 1
On 3/19/2025 at 5:37 PM, max said:

sincer n am foslosit decat panelu de la sampistiadv si am regretat fiecare secunda deoarece are un cod oribil mai ales pe partea de panel ( gm nj sincer desi nu cred ca e nici acl mare diferenta ) sper doar dupa 5 ani cred sa fii schimbat si optimizat codu tau si sunt curios ce o sa pregatesti in viitoru apropiat :classic_smile:

daca ma pui sa pun un gm pe host nu mai stiu (serios), ma uit prin gm si ma intreb ce dr*ku mai e si asta.. voi mai posta sisteme ce mai am pe hard disk ca ieri am spart deja un leptop sar putea sa mai urmeze unu si usor usor se pierde tot ce am facut din 2013..