Danut669 Posted December 26, 2021 Posted December 26, 2021 Descriere: Un server simplu de arena cu cateva pluginuri Serverul are urmatoarele pluginuri: Advertisments Protectie AntiFlood Hextags - cu tagurile configurate Kento Mvp GoldMember Level Ranks Core (plugin de rankuri) MostActive (plugin de ore) Multi 1v1 cu: - Runde de pistoale - Runde de awp - Runde cu topoare - Runde cu hammer - Runde de headshot only - Runde de noscope - Challangeuri Simple Show Damage(arata damageul pe care il dai in diferite metode) Store VIP cu cateva module configurate Weapons (!ws) & Gloves (!gloves) Mentionez ca nu a fost testat cu toate pluginuriile de mai sus, asa ca sunt sanse mari ca unele sa nu mearga/sa fie buguite. Va mai spun faptul ca nu are harti, asa ca trebuie voi sa le adaugati. Daca nu stiti cum lasati aici un reply si va ajut cu mare drag. Descarcare: This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Instalare: introduceti fiecare fisier pe serverul vostru, dupa configurati urmatoarele lucruri: addons/sourcemod/configs/hextags.cfg | addons/sourcemod/configs/advertisments.cfg | addons/sourcemod/data/vip/cfg/groups.ini | cfg/sourcemod/goldmember.cfg Alte mentionari: Serverul asta trebuia sa fie al unui baiat dar nu a mai vrut sa-l plateasca, si nu mai am ce sa fac cu el. ? 5
Danut669 Posted December 27, 2021 Author Posted December 27, 2021 am uitat sa scriu ca e pentru linux
parazitu Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 On 12/26/2021 at 9:14 AM, Danut669 said: Descriere: Un server simplu de arena cu cateva pluginuri Serverul are urmatoarele pluginuri: Advertisments Protectie AntiFlood Hextags - cu tagurile configurate Kento Mvp GoldMember Level Ranks Core (plugin de rankuri) MostActive (plugin de ore) Multi 1v1 cu: - Runde de pistoale - Runde de awp - Runde cu topoare - Runde cu hammer - Runde de headshot only - Runde de noscope - Challangeuri Simple Show Damage(arata damageul pe care il dai in diferite metode) Store VIP cu cateva module configurate Weapons (!ws) & Gloves (!gloves) Mentionez ca nu a fost testat cu toate pluginuriile de mai sus, asa ca sunt sanse mari ca unele sa nu mearga/sa fie buguite. Va mai spun faptul ca nu are harti, asa ca trebuie voi sa le adaugati. Daca nu stiti cum lasati aici un reply si va ajut cu mare drag. Descarcare: Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. Instalare: introduceti fiecare fisier pe serverul vostru, dupa configurati urmatoarele lucruri: addons/sourcemod/configs/hextags.cfg | addons/sourcemod/configs/advertisments.cfg | addons/sourcemod/data/vip/cfg/groups.ini | cfg/sourcemod/goldmember.cfg Alte mentionari: Serverul asta trebuia sa fie al unui baiat dar nu a mai vrut sa-l plateasca, si nu mai am ce sa fac cu el. ?
Recommended Posts