Jump to content

Recommended Posts

21.03.2023 - Update (0.1)

RO: 

EN:

C.E.O of EASY-CODE ROMANIA
"Money, no problem de money"

https://easy-code.ro/topic/491-roen-actualiza%C8%9Biupdate-forum/

• 1 month later...
  • 3 months later...

Update la reactii 🙂

image.png

Like = +rep
Dislike = -rep
Haha = Nimic 
W0wwwwwwwwwwwwww = Nimic 
Respect = +rep
Heart = Nimic 

• pericsq locked this topic
  • 5 months later...
  • Cu bucurie vă anunțăm că comunitatea Easy-Code a făcut un pas înainte spre o experiență de joc mai sigură și mai plăcută pentru toți membrii săi! 🎉 Am actualizat linkul de download pentru ChocoHax și am pregătit un video pe YouTube pentru a vă ghida prin funcționarea acestui anticheat pentru FiveM. Este o oportunitate excelentă pentru a asigura un mediu de joc echitabil și distractiv pentru toată lumea.

• Dar asta nu e tot! Avem și o veste fantastică pentru iubitorii de RedM - un server nou de descărcat și explorat! 🔥 Acum puteți experimenta aventurile în sălbăticia Red Dead Redemption 2 cu alți jucători pasionați și să vă bucurați de tot ceea ce acest univers captivant are de oferit.

• Pentru a face lucrurile și mai ușoare pentru voi, modelele nu vor mai fi disponibile pe forum. În schimb, vă rugăm să respectați regulamentul specific fiecărui topic și să urmați instrucțiunile pentru descărcare și instalare. Acest lucru ne va ajuta să menținem ordinea și claritatea, și să oferim suport mai bun pentru toată lumea. 📝

• Și nu uitați, suntem în căutare de membrii noi pentru echipa Easy-Code! Dacă sunteți pasionați de programare și doriți să contribuiți la oferirea de resurse de calitate, veniți alături de noi! 🚀 Mulțumim tuturor pentru sprijinul și implicarea voastră în comunitatea noastră. Să continuăm să construim împreună o experiență de joc minunată pentru toți membrii! 🌟

• 4 months later...

@ilyhiryu ak quix a decis sa faca un update!
Un mic info:

• Rank-urile se pot obtine si mai usor acuma si arata destul de bine dupa parerea staffului(high staff) nostru 

Rank-urile si Punctele Rank-urilor!

• Unranked - 0 points
  • Iron - 10 points
  • Bronze - 50 points
  • Silver - 100 points
  • Gold - 200 points
  • Platinum - 500 points
  • Emerald - 900 points
  • Diamond - 1,500 points
  • Master - 2,500 points
  • Grand Master - 4,000 points
  • Challenger - 9,000 points

Poze cu rank-urile:
        image.pngimage.pngimage.png

CURAND FORUMUL O SA INTRE INTR-O MENTENANTA

Maintenance.png

Edited by pericsq
pozele repuse
  • Heart 1

Inca un update facut de @ilyhiryu ak quix 

• Am adaugat cateva badge-uri care le puteti obtine prin anumite actiuni, cum ar fii postarea de continut nou, sau primirea reactiilor la continut

Grade noi: 

• Respected Members - Trebuie sa obtineti 2000 de react-uri pozitive la postari!
  • Contributor Members - Trebuie sa aveti cel putin 5000 de postari!

⚠️ Aceste grade pot fii obtinute doar de cei care nu au niciun grad pe comunitate!

NOTE: Toate pointurile (rank-uri) si bagde-urile au fost resetate de catre pericsq

• 2 months later...

Dragi membri,
Avem câteva vești excelente pentru voi! Comunitatea noastră a trecut printr-o serie de îmbunătățiri și actualizări importante:

• Upgrade la Invision Community (IPS) – Am actualizat platforma la cea mai recentă versiune, IPS 4.7.19, pentru a vă oferi o experiență mai rapidă și mai stabilă.
  • Modificări badge-uri – @lordcara a lucrat din greu și a realizat schimbări semnificative la badge-urile noastre. Acum veți observa un design mai modern și o modalitate mai ușoară de a vă personaliza statutul pe forum.
  • Tema îmbunătățită – Am actualizat tema site-ului și am rezolvat câteva buguri pentru a vă oferi o navigare mai fluidă și o interfață mai plăcută.
  • Noua opțiune de verificare – Am adăugat o nouă „bifa” pe forum pentru a vă permite să verificați mai ușor activitatea și setările de cont.
  • Categorie nouă – Game Modding – Am deschis o categorie dedicată modding-ului pentru jocuri! Aici puteți discuta și împărtăși moduri pentru FiveM, RAGE MP, ALT:V și alte platforme de modding.

Vă mulțumim pentru că sunteți alături de noi în această comunitate grozavă și vă încurajăm să explorați noile funcționalități!

• 2 months later...

📢 Update 4 Martie 2025

🔹 Roluri & Grade

• Am introdus un nou grad: FiveM Developer – dedicat celor pasionați de dezvoltarea și personalizarea experienței FiveM.

🔹 Nouă categorie: Entertainment 🎭

• Pentru a aduce mai multă diversitate și un spațiu dedicat pasiunilor voastre, am adăugat categoria Entertainment, care include:
  • Discuții Generale (Off Topic) – Loc de conversații libere pe orice subiect.
  • Zona IT – Tot ce ține de software, hardware, sisteme de operare, probleme tehnice și tutoriale.
  • Graphics Zone – Un colț creativ cu informații, portofolii și competiții GFX.
  • GTA Modding – Secțiuni dedicate pentru GTA Singleplayer, FiveM, RageMP și Alt:V.
  • Others – Un loc special pentru discuții despre muzică, filme, seriale și multe altele.

💬 Dacă ai sugestii pentru viitoarele update-uri, așteptăm feedback-ul tău! 🚀

• Heart 2

• 6 months later...

UPDATE 25.9.25

RO Adaugata o grupa noua pentru utilizatori, anume @Elite. Gradul de Elite iti aduce acces la sectiuni premium ale comunitatii, fiind in acelasi timp si cel mai mare grad care poate fi atins de un utilizator normal. 

Gradul se primeste automat la urmatorul login oricarui membru care indeplineste cumulativ urmatoarele 2 cerinte:

• vechime minim 2 ani in comunitate
  • minim 100 posturi

EN A new user group has been added, namely @Elite. The Elite rank gives you access to premium sections of the community, and is also the highest rank that can be achieved by a normal user. 

The rank is automatically received at the next login by any member who cumulatively meets the following 2 requirements:

• minimum 2 years of experience in the community
  • minimum 100 posts

Mai multe beneficii vor fi anuntate in curand // More benefits will be announced soon.

• Heart 1

ezgif-com-gif-maker-1-00000.png

administrator leaks.ro / chief @ white-zone.ro

guns.lol/sapte

contact discord 577777 sau pe email sapte@easy-code.ro

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Board Life Status

Board startup date: October 22, 2021 17:08:30

• Create New...