hanakolegendaru222 Posted February 14, 2022 Posted February 14, 2022 Salutare băieți, in urma disputei cu fondatoarea GreenSabre (Deea95) am ajuns să cad eu vinovat, pentru că tot eu lucram, și tot ea ajungea să caute alți scripteri (pentru ajutor, cica) eu nedorind ajutor, avand în vedere că pot să-mi fac treaba și singur. Vă fac un mic cadou, un ”inceput” de GreenSabre (gamemode-ul nefiind terminat, avand doar cateva sisteme pe el). Sistemele pe care le are gamemode-ul sunt: - register/login pe textdraw (terminat) - mai multe info aici: link youtube - factiuni (neterminate) - comenzi admini, helperi, sistem de newbie, reports. - job-uri (cateva terminate, cateva neterminate). - vehicule personale (sistemul fiind terminat in proportie de 70%, mai aveti de adaugat cateva comenzi (cum ar fi, /swapcolors, /changecolor si tot asa.) - sistem de case (terminat) (dinamic) - sistem de business-uri (terminat) (dinamic) - sistem de reward - mai multe info aici: link youtube Nu ofer suport pentru acest gamemode, orice problema o aveți faceți un post pe forum și voi încerca să vă ajut. Link download: This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Link baza de date: baza de date Virustotal: virustotal Detectiile pe care le are sunt din cauza ca, arhiva contine executabile in ea (samp-server si etc.) 1
hanakolegendaru222 Posted February 19, 2022 Author Posted February 19, 2022 On 2/16/2022 at 5:52 PM, ZeCo.F said: felicitari pentru munca depusa ! ? multam fratiq <3
DEIMAN0009 Posted February 12, 2023 Posted February 12, 2023 On 2/14/2022 at 10:04 PM, hanakolegendaru222 said: Salutare băieți, in urma disputei cu fondatoarea GreenSabre (Deea95) am ajuns să cad eu vinovat, pentru că tot eu lucram, și tot ea ajungea să caute alți scripteri (pentru ajutor, cica) eu nedorind ajutor, avand în vedere că pot să-mi fac treaba și singur. Vă fac un mic cadou, un ”inceput” de GreenSabre (gamemode-ul nefiind terminat, avand doar cateva sisteme pe el). Sistemele pe care le are gamemode-ul sunt: - register/login pe textdraw (terminat) - mai multe info aici: Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. - factiuni (neterminate) - comenzi admini, helperi, sistem de newbie, reports. - job-uri (cateva terminate, cateva neterminate). - vehicule personale (sistemul fiind terminat in proportie de 70%, mai aveti de adaugat cateva comenzi (cum ar fi, /swapcolors, /changecolor si tot asa.) - sistem de case (terminat) (dinamic) - sistem de business-uri (terminat) (dinamic) - sistem de reward - mai multe info aici: Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. Nu ofer suport pentru acest gamemode, orice problema o aveți faceți un post pe forum și voi încerca să vă ajut. Link download: Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. Link baza de date: Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. Virustotal: Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. Detectiile pe care le are sunt din cauza ca, arhiva contine executabile in ea (samp-server si etc.)
Barbutar Posted April 14, 2023 Posted April 14, 2023 Topicul a fost inchis deoarece linkul resursei este invalid. Pentru mai multe informatii sau pentru redeschiderea topicului, contactati moderatorul responsabil. Daca credeti ca a fost o greseala, creati o reclamatie aici (click).
Recommended Posts