RaulSpaniolul Posted January 19 Posted January 19 Username: @RaulSpaniolul Nume gamemode: 0.3.7)) Creator (sau editor): cnv e dar nush (bun de editat la început cu mici bugulete) Poze/Video în care prezinți modul de joc: n-am dar il descărcați si vedeti si voi Link Virustotal: - Link Download(cu hide): This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Alte precizări: bă un game mode ok, cu scripturi ok, mapping ok, cu trojan din ala ok :)) (glumesc) 3 2
andreilordrealu Posted January 19 Posted January 19 codrut tata lasa te de scripting macar daca folosesti ai foloseste si tu ceva bun
RaulSpaniolul Posted January 19 Author Posted January 19 5 minutes ago, andreilordrealu said: ia sa vedem cat chat gpt ai folosit E ala nou a lui elon musk
RaulSpaniolul Posted January 19 Author Posted January 19 Just now, andreilordrealu said: codrut tata lasa te de scripting macar daca folosesti ai foloseste si tu ceva bun Hater esti
RaulSpaniolul Posted January 19 Author Posted January 19 A da am uitat să vă dau compiler ul și tot ce trebuie https://www.mediafire.com/file/8c5qt6vu5cukrjm/pwno.rar/file
ionutadv Posted January 19 Posted January 19 (edited) ms ca imi folositi gm urile Edited January 19 by ionutadv
ionutadv Posted January 19 Posted January 19 (edited) >> macar de ati fi pastrat creditele Edited January 19 by ionutadv
RaulSpaniolul Posted January 19 Author Posted January 19 5 minutes ago, ionutadv said: ms ca imi folositi gm urile 1. Nu am stiu ca e facut de tine mi a spus acuma ahmet 2. îl am în pc de mult 3. Nush ce sa zic
RaulSpaniolul Posted January 19 Author Posted January 19 4 minutes ago, ionutadv said: >> macar de ati fi pastrat creditele Mai zic inca odată nu am știu ca gm e facut de tine ca îl am de mult in pc am rezolvat eu câteva buguri dar am pierdut salvarea și am pus pe net
DEIMAN0009 Posted May 7 Posted May 7 On 1/19/2026 at 7:44 PM, RaulSpaniolul said: Username: @RaulSpaniolul Nume gamemode: 0.3.7)) Creator (sau editor): cnv e dar nush (bun de editat la început cu mici bugulete) Poze/Video în care prezinți modul de joc: n-am dar il descărcați si vedeti si voi Link Virustotal: - Link Download(cu hide): Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Alte precizări: bă un game mode ok, cu scripturi ok, mapping ok, cu trojan din ala ok :)) (glumesc)
Recommended Posts