Jump to content

[TOPIC INCHIS] Gamemode EliteNexus [de vanzare]

Recommended Posts

Username: awk

Nume gamemode: gm beta (inceput pe burned)

Creator (sau editor): whiskey7, Adrian, awk. 

Poze/Video în care prezinți modul de joc: https://www.youtube.com/watch?v=gGT_wIX6_BY

Link download: (add pe discord: denisq14)

Alte precizari: Vand Gamemode EliteNexus, inceput pe Burned, terminat pe Nephrite. Au fost reparate majoritatea bug-urilor, si foarte mult editat de catre mine si Adrian.

Il dau aproape pe moca, pentru ca samp-ul e mort si nu prea are rost. Ofer si servicii scripting, asa cum ma pricep si eu. #respect.

Edited by pericsq
https://easy-code.ro/topic/1696-topic-inchis-gamemode-elitenexus-de-vanzare/

10 hours ago, lorduestesufeltulmeu said:

daca l dai "aproape" moca dc nu l dai gratis, cine crezi ca iti cumpara tie gm alex rap sau ala de whiskey7 care are sistemu de vehicule personale stricat =]

Daca ai fii citit bine ce am scris, am spus ca am reparat o gramada de buguri + sisteme modificate sau adaugate noi. De aceea nu il dau gratuit.

44 minutes ago, awk said:

Daca ai fii citit bine ce am scris, am spus ca am reparat o gramada de buguri + sisteme modificate sau adaugate noi. De aceea nu il dau gratuit.

char sunt curios ce ai adaugat sa vad si eu ce diferente sunt dintre gm u care il am in drive si ce ai "facut" tu, nu dau cu hate sunt doar curios

+ sunt curios ce ai putut optimiza la comanda /stats =]]]]]]]]]]] formaturile pentru numere ce puteai optimiza la el ? in loc sa il faci pe sendclientmessage l ai facut pe sendmessage cusom, chiar nu inteleg =] ti am urmarit "evolutia" ta pe yt la acest gamemode si inafara de cateva texte nu prea vad rostu la "update urile marii" pe care le ai bagat + niste sisteme pe care le gasesti la orice colt de gamemode pus pe net

12 minutes ago, lorduestesufeltulmeu said:

+ sunt curios ce ai putut optimiza la comanda /stats =]]]]]]]]]]] formaturile pentru numere ce puteai optimiza la el ? in loc sa il faci pe sendclientmessage l ai facut pe sendmessage cusom, chiar nu inteleg =] ti am urmarit "evolutia" ta pe yt la acest gamemode si inafara de cateva texte nu prea vad rostu la "update urile marii" pe care le ai bagat + niste sisteme pe care le gasesti la orice colt de gamemode pus pe net

Nici nu am spus "Update-uri mari", au fost niste mici update uri de optimizare a gamemode-ului. A fost complet optimizat si mai putine linii in gamemode. Mai bine incheiem aici acest subiect. Te salut.

v-ati strans 2 scripteri sa fixati ce?
image.png.5e7b052b7c978e9df99c967a35dd781c.png
astea nu v-ati obosit sa le fixati, inafara de cateva texte adaugate nu ati facut nimic, la cum v-am vazut ca va descurcati, nu stiu daca ati scris mai mult de 10 linii de cod in viata voastra.

-rep, aproape acelasi gm ca pe net inafara ca asta al vostru are cateva texte adaugate / sterse

1 hour ago, awk said:

Nici nu am spus "Update-uri mari", au fost niste mici update uri de optimizare a gamemode-ului. A fost complet optimizat si mai putine linii in gamemode. Mai bine incheiem aici acest subiect. Te salut.

pai si ce inseamna optimizare la tine 

30 minutes ago, ionutadv said:

v-ati strans 2 scripteri sa fixati ce?
image.png.5e7b052b7c978e9df99c967a35dd781c.png
astea nu v-ati obosit sa le fixati, inafara de cateva texte adaugate nu ati facut nimic, la cum v-am vazut ca va descurcati, nu stiu daca ati scris mai mult de 10 linii de cod in viata voastra.

-rep, aproape acelasi gm ca pe net inafara ca asta al vostru are cateva texte adaugate / sterse

Salut Ionut, daca ai vreo nelamurire, imi poti scrie pe discord. O zi frumoasa!

AI GRESIT CATEGORIA !! TOPIC INCHIS (NU SUNTETI SANCTIONATI CA SUNTETI BATUTI IN CAP SI SUNTETI BLOCATI IN 2017-2018 CAND CINEVA IA UN GAMEMODE SI IL EDITEAZA PUTIN)  #asakripteri #asasamp

C.E.O of EASY-CODE ROMANIA
"Money, no problem de money"

• pericsq changed the title to [TOPIC INCHIS] Gamemode EliteNexus [de vanzare]
  • pericsq locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Board Life Status

Board startup date: October 22, 2021 17:08:30

• Create New...