Zynk Posted November 7, 2025 Posted November 7, 2025 (edited) Username: marius Nume gamemode: inception v2 Creator (sau editor): eu, nush cine Poze/Video în care prezinți modul de joc: nu am Link Virustotal: daca exista server-samp.exe il detecteaza ca fiind trojan Link Download(cu hide): This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Alte precizări:Acest gamemode este Inception. După cum mulți știți, acum câteva luni am făcut un edit destul de bun, iar acesta permite să realizați un edit și mai mișto. Așa că… spor la treabă! 💪 Edited November 7, 2025 by ɱα૨เµร 10 4 2 Founder of @elysed.ro
ZeCo.F Posted November 25, 2025 Posted November 25, 2025 (edited) mie greu sa cred ca este inception , inception este facut de sanky si terminat de @name05 Edited November 25, 2025 by ZeCo.F
pericsq Posted November 26, 2025 Posted November 26, 2025 On 11/25/2025 at 1:55 PM, ZeCo.F said: mie greu sa cred ca este inception , inception este facut de sanky si terminat de @name05 Inca nu te-ai invatat minte sa nu mai judeci persoane... Fiecare face ce vrea! @name05 are acordu din partea mea sa te faca cum vrea el! NEXT DACA MAI FACI UN MEMBRU DE PE COMUNITATE TERMINAT SAU IDK... O SA PRIMESTI BAN PE PERIOADA SAU PERM (MAI MA GANDESC)... NU V-ATI SATURAT SA FITI TOXICI? C.E.O of EASY-CODE ROMANIA "Money, no problem de money"
Andrss234567 Posted January 5 Posted January 5 On 11/7/2025 at 9:46 PM, wh1mp1337 said: Username: marius Nume gamemode: inception v2 Creator (sau editor): eu, nush cine Poze/Video în care prezinți modul de joc: nu am Link Virustotal: daca exista server-samp.exe il detecteaza ca fiind trojan Link Download(cu hide): Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Alte precizări:Acest gamemode este Inception. După cum mulți știți, acum câteva luni am făcut un edit destul de bun, iar acesta permite să realizați un edit și mai mișto. Așa că… spor la treabă! 💪 gg
Recommended Posts