Zynk Posted November 7, 2025 Posted November 7, 2025 (edited) Username: marius Nume gamemode: T4P Creator (sau editor): eu si inca un baiat Poze/Video în care prezinți modul de joc: nu am Link Virustotal: daca exista server-samp.exe il detecteaza ca fiind trojan Link Download(cu hide): This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Alte precizări: Acest gamemode a fost început de la T4P. Am vrut să deschid acum câteva luni un server de SA:MP, dar între timp mi-am pierdut interesul. Edited November 7, 2025 by ɱα૨เµร 7 1 1 Founder of @elysed.ro
DEIMAN0009 Posted December 18, 2025 Posted December 18, 2025 On 11/7/2025 at 9:36 PM, wh1mp1337 said: Username: marius Nume gamemode: T4P Creator (sau editor): eu si inca un baiat Poze/Video în care prezinți modul de joc: nu am Link Virustotal: daca exista server-samp.exe il detecteaza ca fiind trojan Link Download(cu hide): Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Alte precizări: Acest gamemode a fost început de la T4P. Am vrut să deschid acum câteva luni un server de SA:MP, dar între timp mi-am pierdut interesul.
Recommended Posts