Jump to content

[LOCKED] cum va puteti proteja websiteurile cu doua lucruri importante

Recommended Posts

Posibil ca nu va place sa stati sa da-ti timp si efort etc pe un website ca cineva sa-l vi-l fure nu?

Am doua optiuni pentru voi

1. encriptare html

ce inseamna encriptare html?

inseamna ca codul dumneavoastra de html spre exemplu o sa fie codat ca un script de javascript iar cand atacatorul o sa va copieze o sa se cam chinuie fiindca nu gaseste sursa.

Website-ul unde puteti encripta html

pentru copiatorii websiteuri o sa arate cu toate coduri da cand o sa-l copieze o sa primeasca scriptul encriptat

2. .htacces blocare httracker

exista un cod pentru .htaccess ce blocheaza httracker si alte programe ce au intentia sa copieze

codul :

This is the hidden content, please

spacer.png

Rezultatul:

Daca le puneti pe amandoua o sa fie combinatia fatala!

Ne vedem altadata pa! :D

1. Nu exista o asa-zisa "encriptare" HTML si doar o obfuscare maxim care oricum nu isi are rostul acl ca tot se poate copia
2. Daca cineva vrea sa iti fure siteul o poate face si cu niste headere de protectie puse acl. Mai ales, exista puppeteer cu care poti copia un website deci nu are sens.

Odata ce faci un website public iti asumi ca se poate fura si chiar daca ar fura nu stiu cu ce te deranjeaza pe tine din moment ce nu poate face nimic cu acel site ?‍♂️. Maxim poti sa discuti cu firma de hosting sa inchida un site pentru drepturi de autor.

Edited by HaterNR1
20 hours ago, HaterNR1 said:

1. Nu exista o asa-zisa "encriptare" HTML si doar o obfuscare maxim care oricum nu isi are rostul acl ca tot se poate copia
2. Daca cineva vrea sa iti fure siteul o poate face si cu niste headere de protectie puse acl. Mai ales, exista puppeteer cu care poti copia un website deci nu are sens.

Odata ce faci un website public iti asumi ca se poate fura si chiar daca ar fura nu stiu cu ce te deranjeaza pe tine din moment ce nu poate face nimic cu acel site ?‍♂️. Maxim poti sa discuti cu firma de hosting sa inchida un site pentru drepturi de autor.

+1

Daca connectezi un panel nu esti web Developer

Daca urci un gamemode pe host nu esti Pawn Developer

On 1/31/2022 at 1:22 AM, HaterNR1 said:

Da Inteleg ce vrei sa spui si chiar de acord cu tine , eu incerc sa arat solutii care le aflu si eu de pe “internet” si da iti asumi un risca fiindca oricine il poate fura si poti usor cu dmca sa-l dai jos dar trebuie sa ne gandim ca poate sa refaca un alt webhosting si sa-l puna cu alt domeniu si sa pun tot websiteul tau

• 4 weeks later...
  • 1 year later...

Topicul a fost inchis. Pentru mai multe informatii sau pentru redeschiderea topicului, contactati moderatorul responsabil.

Daca credeti ca a fost o greseala, creati o reclamatie aici (click).

soundcloud" Icon - Download for free – Iconduck ilyhiryu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Board Life Status

Board startup date: October 22, 2021 17:08:30

• Create New...