Sh0ckAdv Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 Username: Sh0ckAdv Nume gamemode: Tentativa Creator (sau editor): Edison ( editor: Sh0ckAdv ) Poze/Video în care prezinți modul de joc: Nu e nevoie, dar va dau o lista cu ce este in el modificat: https://pastebin.com/Vh8cFTJq Link download: This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Link VirusTotal: This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Alte precizări: Ba, e bun gamemode-ul daca vreti sa-l continuati, eu am avut tentativa de a-l face pana m-am plictisit ❤️ Din pacate baza de date nu o mai am, deci factiunile si alea o sa fie in acelasi loc, la fel si job-urile. Da sunteti baieti mari, stiti si voi sa le modificati ❤️ 1
Keppa Posted December 26, 2021 Posted December 26, 2021 21 hours ago, Sh0ckAdv said: Username: Sh0ckAdv Nume gamemode: Tentativa Creator (sau editor): Edison ( editor: Sh0ckAdv ) Poze/Video în care prezinți modul de joc: Nu e nevoie, dar va dau o lista cu ce este in el modificat: Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. Link download: Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. Link VirusTotal: Hidden Content Reply to this topic to see the hidden content. Alte precizări: Ba, e bun gamemode-ul daca vreti sa-l continuati, eu am avut tentativa de a-l face pana m-am plictisit ❤️ Din pacate baza de date nu o mai am, deci factiunile si alea o sa fie in acelasi loc, la fel si job-urile. Da sunteti baieti mari, stiti si voi sa le modificati ❤️ g
Recommended Posts