AntiExEb Posted December 24, 2021 Posted December 24, 2021 Username: Creator (sau editor): wcode,olteanu,eyesky,cundar,eu Poze/Video în care îl prezinți: mai jos Link Virustotal: nu este nevoie ;)) Link download (cu hide): This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Alte precizări:Salut lume astazi o sa va ofer ultima versiune de la lurk pentru a nu mai spune anumite persoane ca ei au ultima versiune si etc... Acest panel are implementat ckeditor, sweetalert & ajax, loader de la 0 si cateva chesti basic am decis sa postez acest UCP pentru ca oricum samp-ul moare si m-am plictisit sa tot planga copii pe discord ca ei au nj ce versiune noua facuta de procent =))))))))))))) asa ca o sa va ofer acest panel cadou de la mine n-are cine stie ce dar eu zic ca este foarte bun din experinta mea nu este asa usor de spart . Tin sa mentionez ca panel-ul are 1 GB nu intrebati... Daca connectezi un panel nu esti web Developer Daca urci un gamemode pe host nu esti Pawn Developer
pericsq Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 da interesant dar urat ss daca intelegi C.E.O of EASY-CODE ROMANIA "Money, no problem de money"
AntiExEb Posted December 26, 2021 Author Posted December 26, 2021 20 hours ago, NoCheats said: da interesant dar urat ss daca intelegi Buget mic 18 hours ago, Zed. said: ia sa vad vezi frate Daca connectezi un panel nu esti web Developer Daca urci un gamemode pe host nu esti Pawn Developer
Recommended Posts